Welkom op de site van de
Voorschotense Visserij Belangen

06-42910002
info@hsvvvb.nl

De VISpas 2019 is in het land!

Als je vóór 5 december bij Sportvisserij Nederland hebt betaald, ontvang je de VISpas 2019 vóór 1 januari. Als je een incassomachtiging hebt afgegeven, ontvang je rond half december de nieuwe VISpas al. Vanaf 2 januari 2019 is deze te koop bij Dierenspeciaalzaak Verhoog, Schoolstraat 7, Voorschoten.

De Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren kent een driejaarlijkse cyclus. De nieuwe editie (2019 - 2020 – 2021) wordt echter niet meer standaard meegestuurd met de VISpas om het milieu te sparen én om kosten te besparen.

Het is ook niet meer nodig om de papieren versie van de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren op zak te hebben. De Visplanner app is immers ook rechtsgeldig en altijd up-to-date. Meer dan 80% van de sportvissers maakt hier inmiddels al gebruik van. Zij zullen het ‘dikke boekje’ dus niet missen.

Voor wie dit boekje toch graag wil meenemen naar de waterkant biedt Sportvisserij Nederland de mogelijkheid om de papieren lijst gratis op te halen bij een verkooppunt van de Vispas of deze na te bestellen a € 5,00 in onze webshop.

ZeeVISpas verdwijnt per 1 januari 2019

Per 2019 houdt de Zeevispas op te bestaan.
Informatie over bovenstaande zie: www.sportvisserijnederland.nl