Welkom op de site van de
Voorschotense Visserij Belangen

06-42910002
info@hsvvvb.nl

 
Sinds 1998 geven wij een viscursus voor de jeugd van 10 t/m 13 jaar.

Cursusavonden zijn in mei en worden de juiste datums via onze kalender, de nieuwsbrief, de krant Groot Voorschoten, bij Dierenspeciaalzaak Verhoog en in de Bibliotheek bekend gemaakt. Locatie van de cursus: Woonzorgcomplex TOPAZ, Prof. Einsteinlaan 2.
Deze cursus kan samenvallen met de avondvierdaagse, hierdoor kan een week vertraging ontstaan. Deze cursus start vanaf het moment dat we 5 kinderen hebben en is het maximum 10 deelnemers.
Uw bijdrage in de kosten zijn € 5, -
Wat krijgt de cursist voor Uw bijdrage?
Hengelsport materiaal, o.a. een hengel en viskoffer met inhoud en Cursusmaterialen van Sportvisserij Nederland.
De lessen worden gegeven door ervaren vissers/bestuursleden welke zeer gemotiveerd zijn om dit te kunnen overdragen aan de jeugd. De kinderen leren de volgende zaken: theorie, praktijk, biologie, natuur en milieu. Daarnaast leren wij uw zoon of dochter een haakje aanzetten, dobber uitpeilen, voer maken, kortom het omgaan met de hengel en andere materiaal. Wij leren ze elkaar te helpen en naar elkaar te luisteren, maar ook om respect op te brengen voor een ander kind die er anders over denkt. Na het examen krijgen zij tevens het Jeugdlidmaatschap van de VVB voor het lopende jaar.
Inschrijven voor de jeugdcursus.
Jongens en meisjes die mee willen doen kunnen zich vanaf 1 februari inschrijven door € 5,00 over te maken op Betaalrekening IBAN NL18INGB0005659161 t.n.v. Voorschotense Visserij Belangen onder vermelding van Jeugdviscursus, de naam en geboortedatum van de cursist.
Sluitdatum 30 april.
AVG.
Tijdens de cursus, praktijkavond en op de examen ochtend bestaat de kans dat er foto’s worden gemaakt door ouders, door bestuur VVB en plaatselijke pers. Heeft U hiertegen bezwaar dan dient U dit kenbaar te maken bij het bestuur.
Nadere informatie bij het secretariaat van de Voorschotense Visserij Belangen,
Tel. 06-42910002 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.