Welkom op de site van de
Voorschotense Visserij Belangen

 
VVB Jeugdkampioenschap.
 
Hengelsportvereniging VVB organiseert sinds 1988 het Jeugdkampioenschap in Voorschoten. Deze viswedstrijd is alleen bestemd voor de jeugd (8 t/m 13 jaar) uit Voorschoten en voor onze jeugdleden, de deelname is voor iedereen gratis en zijn er prijzen voor alle deelnemers. De wedstrijd wordt gehouden aan het einde van de schoolvakantie. Jongens en meisjes bepalen op een zaterdagmorgen (tussen 10.00 en 11.30 uur) wie zich een jaar lang de beste jeugdvisser van Voorschoten mag noemen. De deelnemers vissen met ten hoogste één vaste hengel en alle wettelijke toegestane aassoorten zijn geoorloofd. Voor de plaatsen moet worden geloot en om het eerlijk te houden, ze mogen wel worden geholpen maar moet U daarna minimaal 1.5 mtr afstand houden.
Deze viswedstrijd vindt plaats langs de Voorwatering bij het Zwembad “Het Wedde”. Inschrijven en plaatsloten om 9 uur tot 9.45 uur in Woonzorgcomplex TOPAZ aan de Prof. Einsteinlaan 2. Het aantal deelnemers is maximaal 40, dus vol is vol. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in het restaurant van TOPAZ. Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door: Dierenspeciaalzaak Verhoog en TOPAZ.
Voor de juiste datum, kijk op onze kalender, de poster in Dierenspeciaalzaak Verhoog, Bibliotheek en in de lokale krant Groot Voorschoten.

AVG.
Tijdens het kampioenschap bestaat de kans dat er foto’s worden gemaakt door ouders, door bestuur VVB en plaatselijke pers. Heeft U hiertegen bezwaar dan dient U dit kenbaar te maken bij het bestuur.
Nadere informatie bij het secretariaat van de Voorschotense Visserij Belangen,
Tel. 06-42910002 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.